VJ Integrator

Lajit: Suunnistus
Alkaen 159,00 €
  • Mukavuutta ja vaimennusta
  • Suosituin suunnistuskenkä
  • Pitoa joka maastoon
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 3
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 17mm/11mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Nylon
Nappulan korkeus 6mm
Paino 260g (UK 8)
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 3
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 17mm/11mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Nylon
Nappulan korkeus 6mm
Paino 260g (UK 8)

Mukavuutta suorituskyvystä tinkimättä

Kun haluat yhden suunnistuskengän, jolla pärjäät kaikissa tilanteissa, on valintasi todennäköisesti Integrator. Integratorilla on pitkät perinteet ja se on monipuolisuutensa ansiosta suuressa suosiossa niin kilpasuunnistajien kuin harrastajienkin keskuudessa.  

Kengässä on hirmupitävä Superior Contact -ulkopohja, hiiliteräksisillä tähtinastoilla varustettuna. Päällinen on kestävää ja hyvin jalkaan istuvaa Nylonia. Välipohja on suunnistuskengäksi huomattavan hyvin vaimennettu, erilliset vaimennustyynyt kannassa ja päkiällä tuovat juoksuun mukavuutta ja rentoutta. Lestiltään Integrator on useimmille sopiva medium.

Integratorissa vuosikymmenten kokemuksella mietityt tekniset ratkaisut ja laadukkaat materiaalit takaavat monta mahtavaa suunnistuskokemusta.

First highlight image

KvamO-välipohja tarjoaa vaimennusta

KvamO-välipohja tarkoittaa vallankumouksellista mukavuutta. Välipohjassa on erilliset mikrokuitu-uretaani -vaimennusyksiköt kannassa ja päkiällä, sekä näiden välissä kiertojäykkyystuki. KvamO:n ansiosta meno on pehmeää, tukevaa ja nopeaa.

Pitävä pohja

Superior Contact -ulkopohja on tae pidosta. Se on valmistettu erityisen pitävästä kumiseoksesta ja pitoa varmistamassa on 18 tähtinastaa. Tähtinastat ovat valmistettu hiiliteräksestä, eli samasta materiaalista kuin auton nastarenkaan nastat. Tähdenmuotoinen kovametallipää tarkoittaa enemmän ”kanttia” ja enemmän pitoa.

Second highlight image