VJ Sarva Artix

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Uusi Superior Contact -kitkapohja
  • Lämmin fleecevuori
  • Tilava lesti
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Unisex
Ulkopohja Superior Contact
Päällinen Rip-Stop Nylon
Paino 435g (UK8)
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Unisex
Ulkopohja Superior Contact
Päällinen Rip-Stop Nylon
Paino 435g (UK8)

VJ Sarva Artix tarjoaa ennennäkemätöntä pitoa uudella Superior Contact -kitkapohjalla

Valmistamme kenkiä yli 40 vuoden kokemuksella, joten tiedämme mitä kengiltä vaaditaan Suomen talven vaihtuvissa sääolosuhteissa.

VJ Sarva Artix on vastauksemme Suomen talven liukkaisiin ja kylmiin keleihin. Uuden kitkapohjan ansiosta kenkä tarttuu alustaan kuin alustaan, tarjoten varman ja turvallisen askeleen. Superior Contact -kitkapohja on valmistettu omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme, joka on kehitetty juurikin talven vaativia olosuhteita varten. Sanonta "The Best Grip on the Planet" pitää tässäkin kengässä paikkansa.

Kengän vedenpitävän ja kestävän Rip-Stop nailon -päällisen ansiosta jalat pysyvät kuivina ja jalkojen lämpiminä pysymisestä taas huolehtii pehmeä fleecevuori. Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa. Kengän sivulla ja kantapäässä sijaitsevat VJ-logot toimivat pimeässä heijastimina ja tuovat lisäturvaa talven pimeinä aikoina liikuttaessa.

First highlight image

Ennennäkemätöntä pitoa

Omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme valmistettu Superior Contact -kitkapohja varmistaa pidon alustalla kuin alustalla. Pohjan kuviointi on saanut inspiraationsa autoteollisuuden kitkarenkaista, joten pito lumisilla ja liukkailla alustoilla on taattu.

Vedenpitävä ja kestävä Rip-Stop päällinen

Kengän vedenpitävä päällinen on tehty kestävästä Rip-Stop nailonista, joka varmistaa, että jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

Second highlight image
Third highlight image

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.