VJ Sarva Anton

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Vetoketju kengän sivussa
  • Uusi Superior Contact -kitkapohja
  • Tilava jalanmuotoinen lesti
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Superior Contant traction sole
Päällinen Leather
Paino 385g (EU 42)
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Superior Contant traction sole
Päällinen Leather
Paino 385g (EU 42)

Sivuvetoketjulla varustettu talviulkoilukenkä kitkapohjalla!

Anton on Aihki ilman nastoja! VJ Sarva Anton on talviulkoilukenkä joka on suunniteltu tyyli ja mukavuus edellä. Kenkä sopii niin kaupunkikävelyyn kuin pidemmillekin talviseikkailuille. Mukavuuden ja käytännöllisyyden lisäämiseksi Anton on varustettu sivuvetoketjulla, joka mahdollistaa kengän nopean poisoton ja jalkaanlaiton, eli voit heittää hyvästit nauhojen solmimiselle!

Kengän lesti on jalanmuotoinen ja suunniteltu suomalaisen jalkaan sopivaksi, kengässä on täten varpaille hyvin liikkumavaraa. Lestin jalanmuotoinen muotoilu edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

Uuden kitkapohjan ansiosta kenkä tarttuu haastavaankin alustaan, tarjoten varman ja turvallisen askeleen. Superior Contact -kitkapohja on valmistettu omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme, joka on kehitetty juurikin talven vaativia olosuhteita varten.

Kengän tyylikäs päällinen on valmistettu nahasta ja yhdessä kengän sisäosan fleecevuoren kanssa ne varmistavat, että jalkasi pysyvät lämpiminä talven pakkasilla. Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa.

 

First highlight image

Ennennäkemätöntä pitoa

Omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme valmistettu Superior Contact -kitkapohja varmistaa pidon talvisissa olosuhteissa. Pohjan kuviointi on saanut inspiraationsa autoteollisuuden kitkarenkaista.

Vetoketjut sivussa lisäävät mukavuutta

VJ Sarva Anton on varustettu sivuvetoketjuilla, jotka mahdollistavat kengän nopean jalkaanlaiton ja poisoton!

Second highlight image
Third highlight image

Jalanmuotoinen lesti

Kengän jalanmuotoinen lesti on suunniteltu suomalaiseen jalkaan sopivaksi, tästä syystä varpaille on hyvin liikkumavaraa. Jalanmuotoinen lesti edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

Fourth highlight image