VJ Sarva Aihki

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Vetoketjut kengän sivuilla
  • Hiiliteräksiset tähtinastat
  • Tilava lesti
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Studded Superior Contact
Päällinen Leather
Paino 400g (EU 42)
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Studded Superior Contact
Päällinen Leather
Paino 400g (EU 42)

Sivuvetoketjulla varustettu nastoitettu talviulkoilukenkä

VJ Sarva Aihki on talviulkoilukenkä joka on suunniteltu tyyli ja mukavuus edellä. Kenkä sopii niin kaupunkikävelyyn kuin pidemmillekin talviseikkailuille. Mukavuuden ja käytännöllisyyden lisäämiseksi Aihki on varustettu sivuvetoketjulla, joka mahdollistaa kengän nopean poisoton ja jalkaanlaiton, eli voit heittää hyvästit nauhojen solmimiselle!

Kengän lesti on jalanmuotoinen ja suunniteltu suomalaisen jalkaan sopivaksi, kengässä on täten varpaille hyvin liikkumavaraa. Lestin jalanmuotoinen muotoilu edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

Pidosta tässä kengässä huolehtii Superior Contact pohja joka on nastoitettu hiiliteräksisillä tähtinastoilla, jotka pureutuvat jäähän ja lumeen varmistaen turvallisen askeleen. Sisätiloissa liikuttaessa pidosta huolehtivat pohjan kuminastat.

Kengän tyylikäs päällinen on valmistettu nahasta ja yhdessä kengän sisäosan fleecevuoren kanssa ne varmistavat, että jalkasi pysyvät lämpiminä talven pakkasilla. Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa.

 

 

First highlight image

Planeetan parasta pitoa

Superior Contact -nastapohjassa on hiiliteräksiset tähtinastat, jotka porautuvat maahan varmistaen tukevan askeleen jäisillä ja lumisilla pinnoilla. Kovilla pinnoilla sekä sisätiloissa liikuttaessa mukavuudesta ja pidosta vastaavat pohjan kuminastat.

Vetoketjut sivussa lisäävät mukavuutta

VJ Sarva Aihki on varustettu sivuvetoketjuilla, jotka mahdollistavat kengän nopean jalkaanlaiton ja poisoton!

Second highlight image
Third highlight image

Jalanmuotoinen lesti

Kengän jalanmuotoinen lesti on suunniteltu suomalaiseen jalkaan sopivaksi, tästä syystä varpaille on hyvin liikkumavaraa. Jalanmuotoinen lesti edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

Fourth highlight image