VJ Falcon

Lajit: Suunnistus
Alkaen 159,00 €
  • Leveä ja tilava lesti
  • Kestävä ja venymätön päällinen
  • Integroitu kiertojäykkyystuki
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 5
Sukupuoli Unisex
Ulkopohja Superior Contact + 18 hiiliteräsnastaa
Päällinen Nylon
Paino 285g (UK8)
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 5
Sukupuoli Unisex
Ulkopohja Superior Contact + 18 hiiliteräsnastaa
Päällinen Nylon
Paino 285g (UK8)

Suorituskykyinen suunnistuskenkä leveämpään jalkaan

Uudistettu VJ Falcon on paras valinta suunnistajille, jotka vaativat suunnistuskengältään leveämpää lestiä. Falconin uudelleen muotoiltu lesti tarjoaa luonnollisen istuvuuden leveämmälle jalalle sekä mahdollistaa varpaille tilaa likkua. Kengän välipohja on hyvin responsiivista CMEVA-materiaalia, jonka ansiosta kengän vaimennus ja askeltuntuma on saatu optimoitua täydellisiksi. Tämän lisäksi välipohjaan integroitu kiertojäykkyystuki lisää kengän tukevuutta ja parantaa kengän suorituskykyä erityisesti kaltevalla alustalla juostessa.

Kengän jo itsessään erittäin kestävää nylon mesh -päällistä on vahvistettu kriittisten kulumakohtien osalta tekstiiliin valetuilla vahvikkeilla. Tämän lisäksi huomiota on kiinnitetty erikseen kengän kantaan sekä kärkeen, joihin on laitettu erikoisvahvikkeet kestävyyden parantamiseksi. Kestävyyden lisäksi Falconin päällinen on venymätöntä materiaalia, myös kastuessaan, joten kenkä pysyy tiiviisti kiristettynä jalan ympärillä kaikissa tilanteissa. Kengän istuvuudesta huolta pitää myös uusi ¨racing¨ -iltti sekä uudistettu entistä kevyempi Fitlock -systeemi, joka suojaa jalkaholvia iskuilta sekä yhdessä nauhoituksen kanssa optimoi kengän täydellisen istuvuuden jalkapöydän korkeudesta riippumatta.

Falconin uusittu pohjakuviointi on suunniteltu lisäämään kengän suorituskykyä entisestään tarjoamalla planeetan parasta pitoa säästä ja alustasta riippumatta. Superior Contact -ulkopohja sekä 18 tähden muotoista hiiliteräsnastaa muodostavat kokonaisuuden, jolla et pidon puolesta varmasti jää kakkoseksi!

First highlight image

Responsiivinen CMEVA-välipohja 

Falconin responsiivinen CMEVA-välipohja mahdollistaa suunnistajalle loistavan tuntuman alustaan tarjoten samalla ketterän ja tarkan tunteen jokaiselle askeleelle. Tämän lisäksi välipohjaan lisätty kiertojäykkyystuki parantaa kengän suorituskykyä ja juoksutuntumaa kaltevilla pinnoilla juostessa.

Kriittisistä kulumakohdista vahvistettu Nylon mesh -päällinen 

Falconin päällinen on valmistettu laadukaasta ja kestävästä Nylon mesh -materiaalista. Parantaakseen päällisen kestävyyttä entisestään, on kengän kriittisiä kulumakohtia vahvistettu erikseen tekstiiliin valetuilla vahvikkeilla. Kengän päällinen on venymätöntä materiaalia eikä se kerää itseensä kosteutta, joten kenkä pysyy kevyenä ja istuu optimaalisesti koko suorituksen ajan. 

Second highlight image
Third highlight image

Optimaalista pitoa alustasta ja olosuhteista riippumatta

Kun haluat saada itsestäsi parhaan irti on tärkeää, että pystyt luottamaan kenkiisi joka askeleella. Falconin Superior Contact -ulkopohja uudella pohjakuvioinnilla sekä 18-tähden muotoisella hiiliteräsnastalla takaavat sen, että askeleesi pitää kaikilla alustoilla olosuhteista riippumatta.