Vakke W

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 149,00 €
  • Vedenpitävä nastanilkkuri
  • Pitoa jäälle ja lumelle
  • Suomalaiseen jalkaan sopiva lesti
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Naiset
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä Softcell
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Naiset
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä Softcell

Nastakenkä suomalaiseen jalkaan

VJ Sarva Vakke on uudistettu versio suomalaisten monivuotisesta suosikista.

Vedenpitävä Softcell-päällinen, tilava lesti ja loistava pito kelistä riippumatta ovat tämän mallin salaisuudet. Kengän vedenpitävä päällinen on miellyttävän tuntuista ja hyvin jalan mukaan muotoutuvaa Softshelliä, joka toimii fleecevuoren kanssa eristeenä pitäen jalat lämpiminä. Uuden sukupolven nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan ja varmistavat tukevan ja turvallisen askeleen. Tultaessa sisätiloihin ja koville alustoille pidosta ja mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. Kevyt EVA-välipohja eristää kylmää ja vaimentaa tärähdystä parantaen kengän käyttömukavuutta.

First highlight image

Uuden sukupolven pitoa

Uuden nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan ja varmistavat tukevan ja turvallisen askeleen. Tultaessa sisätiloihin ja koville alustoille pidosta ja mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. 

Vedenpitävä päällinen

Suomalaisen talven kelit ovat vaihtelevia ja ne vaativat kengältä paljon. Sarva Dry -kalvolla varustettu kenkä on vedenpitävä ja hengittävä, joten jalka pysyy kuivana pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

 

Second highlight image
Third highlight image

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.