Tuki

Yleistä

Verkkokauppaa ylläpitää M-Shoe Makers Oy.

Kaikkien tuotteiden hinnat esitetään tuotekortilla ja ne sisältävät ALV:n.

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä asiakkaaksi verkkokauppaan. Rekisteröitynyt käyttäjä voi sisäänkirjautuneena selata vanhoja tilauksiaan ja välttää yhteystietojen kirjoittamisen tilauksen yhteydessä.

Toimitus

Toimitamme tuotteet Suomeen Schenker noutopistepaketteina ja ulkomaille UPS paketteina. Yli 150 euron (tai tätä vastaavan summan toisessa valuutassa) tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus

Mikäli tilattua tuotetta on varastossa, pyrimme käsittelemään ja lähettämään tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.  Ohjeellinen toimitusaika on Suomessa 1-4 arkipäivää. Ulkomaisissa tilauksissa toimitusaika vaihtelee kohdemaan mukaan, ollen kuitenkin yleensä alle 7 arkipäivää. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Maksutavat

M-Shoe Makers Oy käyttää maksun välittämisessä Paytrailin maksujärjestelmää. Tällä maksujärjestelmällä on turvallista ja vaivatonta tehdä ostoksia netissä. Lisätietoa Paytrailistä löytyy linkistä https://www.paytrail.com/kuluttajille.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Säilytäthän tilausvahvistuksen mahdollista palautusta tms. varten.

Palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalautuksen tulee sisältää samat tuotteet kuin pakkauksessa oli sitä vastaanotettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia. Tämä koskee myös tuotteen pakkausta, esimerkiksi kenkärasiaa. Älä siis teippaa kenkärasiaa kiinni vaan käytä toimituksessa käytettyä paperi- tai muovipussia, tai muuta vastaavaa pakkausta kenkärasian suojana. Veloitamme palautuksesta kiinteän 10€ (tai tätä vastaava summa muussa valuutassa) palautuskulun, jonka vähennämme maksun palautuksesta automaattisesti. Olethan mahdollisesta palautuksesta yhteydessä sähköpostiin (sähköpostitse osoitteeseen) info@vjsport.fi ja ilmoitat viestissäsi tilausnumeron, niin lähetämme sinulle täytetyn ja maksetun osoitelapun kiinnitettäväksi palautettavaan pakettiin.