Story page header mobile image

VJ:N TARINA

Tarinamme alkaa vuodesta 1981, kun Veikko, kenkämies ja suunnistusharrastaja, ei löytänyt lajiinsa sopivia kenkiä. Ei aikaakaan, kun hän päätti tehdä itse sopivat kengät, jotka hän suunnitteli erityisesti haastavaan ja liukkaaseen maastoon sopiviksi. Veikolla oli taustaa jalkineteollisuudessa, minkä ansiosta hän pystyi perustamaan oman kenkätehtaansa kotikaupunkiinsa Orivedelle, ja niin syntyi VJ. Pian yrityksen perustamisen jälkeen todistimme osaamisemme suunnistajille ja extreme-urheilijoille suunnittelemalla kenkiä, jotka olivat poikkeuksellisen kestäviä, pitäviä ja korkealaatuisia.

Nykyään VJ noudattaa edelleen samoja normeja, jotka asetettiin jo vuosia sitten yritystä perustettaessa. Käyttämällä huipputeknologiaa, korkealaatuisia materiaaleja ja tinkimättä arvoistamme tuotamme kenkiä, joiden pito on planeetan paras. Kengät ovat auttaneet monia urheilijoita saavuttamaan unelmansa ja voittamaan maailmanmestaruuskilpailuja erilaisissa maastourheilulajeissa, kuten polkujuoksussa, OCR:ssä, vuorijuoksussa ja suunnistuksessa.


Meidän tuotteissamme kyse on puhtaasti suorituskyvystä ja hyvästä pidosta. Sen ansiosta monet maailman parhaat urheilijat ja seikkailijat valitsevat juuri meidän kenkämme.