VJ Sarva Xante2 M

Lajit: Talviulkoilu, Talvijuoksu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Vaimennettu talvinastari
  • Pitoa jäälle ja lumelle
  • Nappivalinta talven pitkille lenkeille
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Välipohjan korkeus 20mm/10mm
Ulkopohja Superior Contact + 20 hiiliteräsnastaa
Päällinen Nylon/polyamide
Nappulan korkeus 5mm
Paino 285 (UK8)
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Välipohjan korkeus 20mm/10mm
Ulkopohja Superior Contact + 20 hiiliteräsnastaa
Päällinen Nylon/polyamide
Nappulan korkeus 5mm
Paino 285 (UK8)

Vaimennettu ja tunnokas nastakenkä talvijuoksuun ja -ulkoiluun!

Vaimennettu ja lestiltään tilava Xante2 on vakaa talvijuoksuun ja -ulkoiluun suunniteltu nastakenkä, joka soveltuu niin reippaille kävelylenkeille kuin talvisiin juoksuseikkailuihinkin. Xanten nimeen talvisissa olosuhteissa vannoo muun muassa ultrajuoksija Juha Jumisko, joka pitää kengän parhaana ominaisuutena vaimennusta kovilla alustoilla. Vaimennuksen lisäksi Xanten ominaisuuksiin kuuluu 20 hiiliteräksestä valmistettua tähtinastaa, jotka varmistavat pidon jäisilläkin alustoilla sekä sisäsyrjän Fitlock, joka varmistaa kengän istuvuuden. Päällinen on tuulenpitävä ja vettä voimakkaasti hylkivä, minkä johdosta normaali juoksusukka pitää jalan lämpimänä myös pakkaskelillä. Xante sopii neutraalisti askeltavalle juoksijalle ja toimii loistavasti sekä kanta- että päkiäaskelluksessa. Lestiltään kenkä on medium+, jossa varpailla on mukavasti tilaa.

First highlight image

Fitlock varmistaa istuvuuden

Fitlockin ansiosta kenkä on jalan luonnollinen ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

MIELETÖN PITO JÄÄLLÄ JA LUMELLA

Superior Contact -ulkopohja on tae pidosta. Se on valmistettu erityisen pitävästä kumiseoksesta ja pitoa varmistamassa on 20 tähtinastaa. Tähtinastat ovat valmistettu hiiliteräksestä, eli samasta materiaalista kuin auton nastarenkaan nastat. Tähdenmuotoinen kovametallipää tarkoittaa enemmän ”kanttia” ja enemmän pitoa.

Second highlight image