VJ Sarva Icehero N

Lajit: Talviulkoilu, Talvijuoksu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Hyvin vaimennettu
  • Kevyt ja ketterä
  • Erinomainen juoksutuntuma
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Naiset
Välipohjan korkeus 21mm/13mm
Ulkopohja Superior Contact + 18 hiiliteräsnastaa
Päällinen Aramidikuitu, Nylon
Nappulan korkeus 4mm
Paino 235g (UK4,5)
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Naiset
Välipohjan korkeus 21mm/13mm
Ulkopohja Superior Contact + 18 hiiliteräsnastaa
Päällinen Aramidikuitu, Nylon
Nappulan korkeus 4mm
Paino 235g (UK4,5)

Nastakenkien ykkönen talvijuoksuun!

Jos pidit Xerosta rakastat Iceheroa! Icehero on suositun Xero -sarjan paranneltu seuraaja. Icehero on kevyt ja hyvin vaimennettu, juoksutuntumaltaan tunnokas talvijuoksukenkä, joka sopii niin peruslenkkeilijälle kuin kilpajuoksijallekin. Iceheroon lisätystä vaimennuksesta huolimatta kenkä on kevyempi kuin edeltäjänsä. Iceherossa on pidetty erityisesti huolta siitä, että Xeron ketterä ja responsiivinen juoksutuntuma on säilytetty muutoksista huolimatta. Laadukkaasta aramidikuidusta ja nylonista valmistetussa, vettä hylkivässä päällisessä on panostettu kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. Planeetan parhaan pidon jäiselläkin alustalla takaa Superior Contact -pohja sekä 18 hiiliteräksistä tähtinastaa. Jos etsit itsellesi nastallista talvijuoksukenkää niin tästä ei vaihtoehdot parane!

First highlight image

FITLOCK HUOLEHTII ISTUVUUDESTA

Innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

HUIPPUPITO TALVIJUOKSIJOILLE

Superior Contact kumipohjan sekä 18 tähden muotoisen hiiliteräsnastan yhdistelmä takaavat maksimaalisen pidon alustasta riippumatta. Tähden muotoisten hiiliteräsnastojemme kulmat tarraavat jäähän ja lumeen muodostaen ennennäkemättömän pidon verrattuna yleisesti käytettyihin pyöreisiin nastoihin.

Second highlight image
Third highlight image

PARANNELTU JA KESTÄVÄ PÄÄLLINEN

Iceheron aramidikuiduista sekä nylonista valmistettu päällinen on tehty kestäväksi. Päällinen on myös vettä hylkivä, joten pienet roiskeet ja kosteus eivät kastele jalkojasi.