BOLD X

Lajit: Suunnistus
Vain %1 jäljellä
Alkaen 189,00 €
  • Napakka ja tunnokas
  • Kevyt kisakenkä
  • Pitää haastavimmissakin maastoissa
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 2
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 11mm/6mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Schoeller Keprotec®
Nappulan korkeus 6mm
Paino 245g (UK 8)
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 2
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 11mm/6mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Schoeller Keprotec®
Nappulan korkeus 6mm
Paino 245g (UK 8)

Ultimaattinen kilpasuunnistuskenkä

Kun tarkoituksena on puristaa viimeisetkin sekunnit pois suorituksesta, on VJ Bold X oikea valinta. Bold X on maailmanmestari Olav Lundanesin kanssa suunniteltu suunnistuskenkä, jossa pidon, keveyden ja suojaavuuden suhteen ei ole tehty kompromisseja. Kengän kannan Soft Heel -teknologia vähentää painetta kantaluulle ja akillesjänteelle sekä saa kantapään istumaan kuin hansikkaan. Kengän lestiin on jätetty varpaille tilaa levittyä, mikä parantaa juoksijan tasapainoa. Kengän päällinen on Sveitsissä valmistettua Schoeller Keprotec® -erikoismateriaalia, joka on superkestävää ja kevyttä. Päällinen on myös Bluesign® sertifioitua, eli sen valmistuksessa on käytetty vain kestävän kehityksen mukaisia menetelmiä. Kengän Superior Contact -ulkopohja on suunniteltu maksimoimaan pidon maastotyypistä riippumatta, siinä käytetyt hiiliteräsnastat ovat tähdenmuotoisia tarjoten paremman pidon kuin perinteiset pyöreät nastat. Kun vain paras kelpaa, on VJ Bold X luonnollinen valinta.

First highlight image

Schoeller Keprotec® -päällinen

Tämä päällinen on Sveitsiläistä erikoisosaamista parhaimmillaan. Terästä vahvemmista aramiidikuiduista ja Nylonista kudottu superkestävä ja kevyt materiaali on mielestämme täydellinen kenkään jonka täytyy toimia kaikissa olosuhteissa. Päällinen on myös Bluesign® sertifioitua eli tuotettu vain kestävän kehityksen mukaisilla tuotantomenetelmillä.

Soft Heel -teknologia

Pehmeä kengän kanta ei paina akillesjännettä tai kantaluuta ehkäisten kantapään ja akillesjänteen vaivoja.

Second highlight image
Third highlight image

Pitävä pohja

Superior Contact -ulkopohja on tae pidosta. Se on valmistettu erityisen pitävästä kumiseoksesta ja pitoa varmistamassa on 15 tähtinastaa. Tähtinastat ovat valmistettu hiiliteräksestä, eli samasta materiaalista kuin auton nastarenkaan nastat. Tähdenmuotoinen kovametallipää tarkoittaa enemmän ”kanttia” ja enemmän pitoa verrattuna pyöreään nastaan.

Keveys

Kun jokaisella sekunnilla on väliä ei mukanaan voi kantaa ylimääräistä painoa. Vaikka Bold X on pakattu viimeisenpäälle ominaisuuksilla ei sillä ole painoa kuin 245g (UK8).

Fourth highlight image