VJ Sarva Devil 5

Lajit: Suunnistus, Polkujuoksu, Talvijuoksu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 179,00 €
  • Monikäyttöinen vauhtikenkä
  • Kevyt ja nopea
  • Varvastilaa lisätty
Lisätietoja
Lajit Suunnistus, Polkujuoksu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 16mm/10mm
Ulkopohja Superior Contact + 17 hiiliteräsnastaa
Päällinen Panssarinylon
Nappulan korkeus 5mm
Paino 270 (UK8)
Lisätietoja
Lajit Suunnistus, Polkujuoksu, Talvijuoksu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 16mm/10mm
Ulkopohja Superior Contact + 17 hiiliteräsnastaa
Päällinen Panssarinylon
Nappulan korkeus 5mm
Paino 270 (UK8)

Nastallinen vauhtikenkä monipuoliseen käyttöön!

Devil -sarjan uusin tulokas Devil5 tarjoaa monipuolisen nastallisen vauhtikengän niin talvijuoksuun, polkujuoksuun kuin suunnistukseenkin. Uudessa Devil5:ssa on enemmän varvastilaa edelliseen malliin nähden sekä vaimennusta on lisätty maltillisesti käyttömukavuuden takaamiseksi. Kevyt ja ketterä Devil5 on omimmillaan vauhdikkaassa tasa- ja päkiäaskelluksessa. Kengän päällinen on valmistettu kestävästä panssarinylonista, joka suojaa jalkaa rosoisemmissakin maastoissa. Pidon puolesta ei ole väliä juoksetko kosteuden liukastamilla metsäpoluilla vai jäisillä asfalttiteillä, sillä VJ:n tähden muotoiset hiiliteräsnastat tarjoavat yhdessä Superior Contact -pohjan kanssa mielettömän pidon alustasta riippumatta! Kun etsit nopeaa monikäyttöistä nastakenkää, joka selviää haasteista vuodenajasta riippumatta, on Devil5 sinun valintasi!

First highlight image

FITLOCK VARMISTAA ISTUVUUDEN

Fitlockin ansiosta kenkä on jalan luonnollinen ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

KESTÄVÄ JA SUOJAAVA PÄÄLLINEN

Panssarinylonista valmistettu päällinen on kestävä ja monipuolisesti eri olosuhteisiin mukautuva. Sen lisäksi, että panssarinylonpäällinen on hyvin kulutusta kestävä se myös suojaa jalkaa osumilta rosoisemmissakin maastoissa.

Second highlight image
Third highlight image

PITÄVÄ SUPERIOR CONTACT -POHJA 

Superior Contact -ulkopohja on tae pidosta. Se on valmistettu erityisen pitävästä kumiseoksesta ja pitoa varmistamassa on 18 tähtinastaa. Tähtinastat ovat valmistettu hiiliteräksestä, eli samasta materiaalista kuin auton nastarenkaan nastat. Tähdenmuotoinen kovametallipää tarkoittaa enemmän ”kanttia” ja enemmän pitoa.