Stalla W

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 159,00 €
  • Kevyt ja ketterä nastanilkkuri
  • Pitoa jäälle ja lumelle
  • Vedenpitävä ja vaimennettu
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 3
Sukupuoli Naiset
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä Nylon
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 3
Sukupuoli Naiset
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä Nylon

VJ Sarva Stalla on talvikelien ykkönen.

Poikkeuksellisen kevyessä speed hiker -henkisessä nastakengässä yhdistyvät nastakenkien parhaat ominaisuudet, tarjoten käyttäjälleen pitoa ja mukavuutta talven vaihteleviin keleihin. Kengän vedenpitävä päällinen on kestävää nylonia, joka mukautuu jalan muotoihin ja toimii fleecevuoren kanssa eristeenä pitäen jalat lämpiminä ja kuivina. Pohjassa on 20 hiiliteräksestä valmistettua tähdenmuotoista nastaa varmistamassa pidon alustasta riippumatta. Välipohjan kannassa ja päkiällä ovat erilliset vaimennusyksiköt, joiden ansioista jalat eivät väsy pitkinäkään päivinä talven seikkailuissa.

First highlight image

Tähtinastat takaavat pidon

Stallan nastat ovat auton talvirenkaista tuttua hiiliterästä, joka kestää vuosien kovaa käyttöä. Tähdenmuotoisessa nastassa on perinteistä pyöreää nastaa enemmän kanttia, joka tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan enemmän pitoa.

Vedenpitävä ja kestävä päällinen

Stallan päällinen on kestävää nylonia, joka yhdessä hengittävän ja vedenpitävän Sarva Dry -kalvon kanssa pitävät jalan kuivana ja lämpimänä talven vaihtelevissa keleissä.

Second highlight image
Third highlight image

Vaimennettua mukavuutta

Stallan erillisvaimennus kannassa ja päkiällä pitää jalat virkeinä pitkinä päivinä talvisessa luonnossa. Vaimennus on toteutettu Poron(R) vaahtomenetelmällä, joka ei kangistu kovassakaan pakkasessa.