Kero M

Lajit: Talviulkoilu
Vain %1 jäljellä
Alkaen 159,00 €
  • Korkea varsi pitää lumen ja loskan loitolla
  • Vetoketju nopeuttaa pukemista
  • Suomalaiseen jalkaan sopiva lesti
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä keinonupukki
Lisätietoja
Lajit Talviulkoilu
Leveys-asteikko 4
Sukupuoli Miehet
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Vedenpitävä keinonupukki

VJ Sarva Kero on uudistettu versio korkeavartisesta nastakengästämme.

Keron korkea varsi ja sivuvetoketju tekevät siitä helpon ja vaivattoman nastakengän lumisiin ja loskaisiin olosuhteisiin. Kestävä nylon päällinen on varustettu vedenpitävällä kalvolla ja lämpimällä fleecevuorella. Tilava lesti on useimmille sopiva ja samalle se mahdollistaa paksumman sukan pukemisen paukkupakkasilla. Uuden sukupolven nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan varmistaen tukevan ja turvallisen askeleen. Sisätiloissa ja kovilla alustoilla pidosta sekä mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. Kevyt EVA-välipohja eristää kylmää ja vaimentaa tärähdystä parantaen kengän käyttömukavuutta.

First highlight image

Uuden sukupolven pitoa

Uuden nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan ja varmistavat tukevan ja turvallisen askeleen. Tultaessa sisätiloihin ja koville alustoille pidosta ja mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. 

Vedenpitävä päällinen

Suomalaisen talven kelit ovat vaihtelevia ja ne vaativat kengältä paljon. Sarva Dry -kalvolla varustettu kenkä on vedenpitävä ja hengittävä, joten jalka pysyy kuivana pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

Second highlight image
Third highlight image

Vaivattomuutta vetoketjulla

Sisäpuolen vetoketju tekee kenkien pukemisesta nopeaa ja vaivatonta. Säädä nauhoilla istuvuus kerran kohdalleen ja käytä sen jälkeen vetoketjua pukiessa ja riisuessa kenkiä.

 

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

Fourth highlight image