VJ Bold Bloom

Lajit: Suunnistus
Vain %1 jäljellä
Alkaen 169,00 €
  • Kevyt kisakenkä
  • Napakka lesti
  • Säkenöivä pinkki
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 2
Sukupuoli Naiset
Välipohjan korkeus 11mm/6mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Nylon
Nappulan korkeus 6mm
Paino 210g (UK 5)
Lisätietoja
Lajit Suunnistus
Leveys-asteikko 2
Sukupuoli Naiset
Välipohjan korkeus 11mm/6mm
Ulkopohja Nastoitettu Superior Contact -pohja
Päällinen Nylon
Nappulan korkeus 6mm
Paino 210g (UK 5)

Naisten oma erikoismalli

Bold Bloom on naisten erikoismalli, joka pohjautuu Olav Lundanesin kanssa suunniteltuun kilpasuunnistuskenkä Bold X:ään. Kyseessä ei siis ole vain ”kiva väri” vaan huippuominaisuuksilla varustettu metsän pinkki peto.  Kengän kannan Soft Heel -teknologia vähentää painetta kantaluulle ja akillesjänteelle sekä saa kantapään istumaan kuin hansikas. Kengän lestiin on jätetty varpaille tilaa levittyä, mikä parantaa juoksijan tasapainoa. Kengän Superior Contact -ulkopohja on suunniteltu maksimoimaan pidon maastotyypistä riippumatta, siinä käytetyt hiiliteräsnastat ovat tähdenmuotoisia tarjoten paremman pidon kuin perinteiset pyöreät nastat. Bloomin päällinen on kevyttä, kestävää ja hyvin jalkaan istuvaa Nylonia. Kengän sisäsyrjällä on kevennetty Fitlock, jonka ansiosta kenkä istuu mukavasti ja tarkasti, tuoden itsevarmuutta haastavaan maastoon.

First highlight image

Fitlock varmistaa istuvuuden

Fitlockin ansiosta kenkä on jalan luonnollinen ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Soft Heel -teknologia

Pehmeä kengän kanta ei paina akillesjännettä tai kantaluuta ehkäisten kantapään ja akillesjänteen vaivoja.

Second highlight image
Third highlight image

Pitävä pohja

Superior Contact -ulkopohja on tae pidosta. Se on valmistettu erityisen pitävästä kumiseoksesta ja pitoa varmistamassa on 15 tähtinastaa. Tähtinastat ovat valmistettu hiiliteräksestä, eli samasta materiaalista kuin auton nastarenkaan nastat. Tähdenmuotoinen kovametallipää tarkoittaa enemmän ”kanttia” ja enemmän pitoa verrattuna pyöreään nastaan.