Suomalainen ratkaisu jääkauden ongelmiin.

Kengät

Sarva-nastakengillä pärjäät Suomen talvessa.

Sarvan pohjat on suunniteltu niin, että voit liikkua turvallisesti turhia jännittämättä. Kovametallipäiset Tähtinastat pitävät jäällä ja kestävät käyttöä. Karkea pohjakuvio takaa hyvän lumipidon.

TR-kumista ja phylonista valmistettu pohja vaimentaa iskuja ja on hyvin lämpöä eristävä. Pohjan materiaali pysyy pakkasesta huolimatta tarpeeksi pehmeänä tarjoten hyvän lumipidon. Kenkien lestit on tehty suomalaiseen jalkaan sopiviksi.

Sarva-nastakenkien materiaalit ja rakenne ovat tuttuja urheilukengistä. Siksi ne ovat kevyet ja ketterät. Hyvä ominaisuus.

TURVALLISTA MATKAA!

DZ9R8363

 

 

 

 

 

 

Miksi nastakengät?

Liikenneturvan tuoreen kyselyn (15.1.2018) mukaan neljä kymmenestä suomalaisesta on liukastunut tämän tai viime talven aikana. Valtaosa nimesi liukastumisen syyksi liukkaan alustan, mutta osasyinä tunnistettiin myös puutteet omassa varautumisessa. Liikenneturvan Pysy pystyssä -kampanja muistuttaa, että keskittymällä kävelyyn ja huolehtimalla asianmukaisista kengistä voi jokainen ehkäistä kaatumisia.

https://www.liikenneturva.fi/fi/ajankohtaista/tiedote/nelja-kymmenesta-kaatunut-liukastumalla

Pitävillä kengillä voit liikkua huoletta ilman pelkoa liukastumisesta. Kauppareissut, työmatkat ja harrastuksiin kulku onnistuu liukkaillakin keleillä turvallisesti Sarva-nastakengillä.